Arno van Schaik benoemd tot associate architect EGM architec
Javascript is uitgeschakeld

Arno van Schaik benoemd tot associate architect EGM architecten

Geplaatst: 17-01-2022
Arno van Schaik benoemd tot associate architect EGM architecten

EGM architecten heeft Arno van Schaik benoemd tot associate architect. Arno heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd met omvangrijke en complexe projecten in met name de woningbouw en de justitiële sector.

Met zijn strategische visie en gevoel voor commerciële haalbaarheid van multifunctionele gebouwen, met name utilitaire woningbouw, zal hij de positie van EGM in deze markt verder invullen en vormgeven. Recentelijk werkte Arno aan stedenbouwkundige studies en grootstedelijke woningbouwprojecten zoals Kadoeler Breek (Amsterdam), Woontorens De Vrijheidsplaats (Den Haag), Campus076 studentenwoningen (Breda), Loyd appartementen (Nijmegen) en Woonzorgcentrum Hof van Egmont (Mechelen, België).

Met een grote verscheidenheid aan inrichtingen voor justitiabelen is EGM al decennialang koploper in de justitiële sector. Door de ontwikkeling van nieuwe typologieconcepten en de integratie van de aspecten van een healing environment, realiseert het bureau steeds weer vooruitstrevende gebouwen. De afgelopen jaren werkte Arno aan de grootste gevangenissen van Nederland, JC Zaanstad, en België, gevangenisdorp Haren. De komende tijd houdt hij zich bezig met de continuering van EGM’s positie en zichtbaarheid in deze markt.

Arno van Schaik werkt sinds 2007 bij EGM en geeft samen met de drie reeds zittende associate architecten invulling aan de koers van EGM architecten. Het bureau opereert vanuit de visie om duurzame en gezonde gebouwen te realiseren die altijd contextgevoelig zijn en de gebruiker, inclusief het gebruik, voorop stellen.

Overig architectuurnieuws

 

Onze partners

  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
Sluit deze advertentie