Nieuwe partners voor LEVS architecten
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe partners voor LEVS architecten

Geplaatst: 16-06-2021
Nieuwe partners voor LEVS architecten

AMSTERDAM - Surya Steijlen en Christiaan Schuit treden toe als partners van LEVS architecten. Samen met Marianne Loof, Adriaan Mout en Jurriaan van Stigt zullen zij leiding geven aan het realiseren van onze ambities in complexe stedelijke opgaves. "Zo kunnen we de inspiratie en visie van een jongere generatie optimaal inzetten voor de uitdagingen van de toekomst."

Adriaan Mout geeft aan: “We hebben in 30 jaar enorme expertise opgebouwd. Met het uitbreiden van het partnerteam zorgen we dat LEVS daar in de toekomst op kan blijven bouwen.”

Surya Steijlen begon in 2014 bij LEVS als senior architect en is vanaf 2018 associate. Zijn passie ligt bij het creëren van leefomgevingen waar mensen zich mee kunnen identificeren. Zijn grote kracht zit in het bewaren van overzicht binnen complexe opgaven, en het verbinden van ontwerp met technische uitwerking. Surya heeft als BIM-expert zowel binnen het bureau als in de hele bouwketen een leidende rol waar het gaat om technologische innovatie en het faciliteren van samenwerkingen.
“Echte leefkwaliteit, daar gaat het uiteindelijk om in ons werk. En ook al werken we bijna alleen nog maar met BIM-modellen, toch is dat een kwaliteit die zich daarin moeilijk laat uitdrukken. Dat is wat wij toe kunnen voegen.”

Christiaan Schuit is al vanaf 2009 een toegewijde speler in het team van LEVS. Hij is een architect met een fijn gevoel voor wat er speelt in de samenleving. Betrokkenheid met het sociale proces, zowel binnen het bureau als in de maatschappij, motiveren zijn ontwerpstrategieën. Zo kunnen er ontwerpen ontstaan die met liefde en passie gemaakt zijn voor een verscheidenheid aan leefstijlen vandaag en een leefbare planeet morgen. Dat komt het helderst tot uiting in projecten waar een mix aan functies, gebruikers en woonvormen samen moeten komen.
“De uitdagingen voor mijn generatie zijn natuurlijk ontzettend groot. Toch zie ik in elk project weer een kans om tot concrete antwoorden te komen.”

"LEVS architecten is een ambitieus bureau met een gedreven en internationaal team. We werken voortdurend aan het verbeteren van de leefbaarheid van steden, in binnen- en buitenland. Daarbij schuwen we de grote thema’s van deze tijd niet. Stedelijk verdichten én verduurzamen, sociaal bouwen én de leefkwaliteit verhogen, wij laten zien dat het kan. Altijd op het snijvlak van stedenbouw en architectuur. Onze liefde voor het ambacht van het vak gaat van de baksteen tot natuurinclusief ontwerpen en het meeschrijven aan de BIM ILS O&E. Het zorgt ervoor dat we niet alleen dromen, maar ook echt bouwen. Daar staan we al ruim 30 jaar voor. En met het uitbreiden van het partnerteam, kunnen we dat in de toekomst blijven doen."

Overig architectuurnieuws

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie